Actueel

Anker Beton levert innovatieve bijdrage aan duurzame ontwikkeling in Ouddorp

15-3-2024

Anker Beton heeft op vrijdag 15 maart beton geleverd voor de bouw van 57 nieuwe appartementen voor Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Deze gasloze en goed geïsoleerde appartementen voldoen aan de norm van Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Dit project markeert een belangrijke stap voorwaarts in duurzaam wonen aan de Nederlandse kust.

Laatste betonstort grootschalig Distributiecentrum in Hulst is een feit

2-2-2024

Ons zusterbedrijf De Hoop Betonmortel heeft vrijdag twee februari het laatste beton voor het indrukwekkende XXL distributiecentrum op bedrijvenpark Hogeweg te Hulst geleverd. Met een totale grootte van circa 118.000 vierkante meter en ruim 1.000 parkeerplaatsen is dit project een mijlpaal voor Zeeuws-Vlaanderen.

10 sterke feiten over duurzaam beton

29-3-2023

Beton is al eeuwen hét functionele en veilige bouwmateriaal dat onze wereld vormgeeft. Naast de praktische eigenschappen is beton ook een slimme keus vanwege een hoge duurzaamheid

06-05-2022

De Hoop Terneuzen heeft geïnvesteerd in een volledig elektrische betonmixer. Vorige week werden de sleutels officieel overhandigd aan Robert Roks, operationeel manager bij De Hoop Betonmortel.

2-11-2021

Namens SGS overhandigde Jeroen Pos de certificaten op 17 november 2021 aan de bedrijfsleiders van de betonmortelcentrales van De Hoop Terneuzen. Folco Melissant nam namens Betonmortel Grevelingen het certificaat in ontvangst. Bekijk hier de video.