Betonmixers

Flexibiliteit en service zijn zeer belangrijk binnen onze organisatie.


Onze betonmixers hebben een inhoud variĆ«rend van 9m3 tot 13m3. Met onze afnemers worden duidelijke afspraken gemaakt over de aflevertijdstippen en de hoeveelheden van de te leveren betonmortel. De verschillende aspecten van levering worden regelmatig met afnemers geĆ«valueerd. 

Voortaan wordt de levering van betonmortel deels op duurzame wijze vervoerd. Er rijdt bij ons een volledig elektrisch aangedreven betonmixer. De elektrische mixer heeft niet alleen een positief effect op de luchtkwaliteit, maar ook de geluidsoverlast wordt sterk gereduceerd. Hiermee wordt inhoud gegeven aan duurzaam bouwtransport.

Geautomatiseerd statusmeetsysteem

Door het volledig geautomatiseerd statusmeetsysteem kunnen betonmixerbewegingen tijdens het dagelijks uitvoeren van het transportprogramma worden gevolgd. Door de status van de betonmixers te koppelen aan het planningsprogramma kunnen we direct reageren als er problemen zijn in de productie, onderweg of op de bouwplaats. Hierdoor kan stagnatie tot een minimum worden beperkt.

Lossen

De betonmixer kan, zonder vooraf genomen maatregelen, niet van de verharde weg af. De mixer lost de betonmortel via een goot in de bekisting of in een ander transportmiddel, zoals een kruiwagen, een kubel van een kraan of bak van een betonpomp.