Over Anker Beton

Uw betrouwbare partner voor al uw betonvraagstukken!


Uw vraagstukken, zowel voor aannemerij als voor particulier, zien wij als een uitdaging en nemen deze vol enthousiasme aan. Dit doen wij met een volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale, een ruim opgezet wagenpark en een team professionele en enthousiaste medewerkers.

Diversiteit

De diversiteit aan productmogelijkheden geeft ons ruime mogelijkheden om aan de vraag van de klant te voldoen. Door deze mogelijkheden te combineren met een flexibele logistieke planning kunnen wij alle bouwlocaties voorzien van de gewenste betonmortelproducten.

Werkwijze

De transport van betonmortel naar de bouwplaats vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Geholpen door een volledig geïntrigeerd voertuigvolgsysteem (GPS) zorgt de logistieke planning voor een optimale inzet van onze betonmixers en betonpompen. Hierdoor gaan wij zeer flexibel om met de wisselende omstandigheden op de bouw.

Kennis en ervaring

De vele mogelijkheden aan productsamenstellingen geeft ons de mogelijkheid om de meest complexe vraagstukken op betontechnologisch gebied op te lossen. De vele ontwikkelingen in de betontechnologie en de continu aangescherpte eisen aan de mortels zorgen er voor dat steeds vaker een beroep wordt gedaan op kennis en ervaring. Wij nemen die adviesfunctie graag op ons en kunnen, in nauw overleg met de opdrachtgever, een optimale samenstelling vast stellen.